rijbewijs b kopen

VEEL GESTELDE VRAGEN

rijbewijs b kopen

Auto’s Categorie B – als u voor 1 januari 1997 bent geslaagd voor uw toets
Meestal mag u een combinatie van een voertuig en aanhanger besturen tot een maximaal toegestane massa van 8.250 kg (MAM). Bekijk uw rijbewijsgegevens om dit te controleren. Je mag ook een minibus besturen met een aanhanger van meer dan 750 kg MAM. Categorie B – als u op of na 1 januari 1997 bent geslaagd voor uw toets
U kunt voertuigen besturen tot 3.500 kg MAM met maximaal 8 passagiersstoelen (met een aanhanger tot 750 kg). U kunt ook zwaardere aanhangwagens trekken als de totale MAM van het voertuig en de aanhangwagen niet meer dan 3.500 kg bedraagt. U kunt gemotoriseerde driewielers met een vermogen van meer dan 15 kW besturen als u ouder bent dan 21 jaar. Lichamelijk gehandicapte bestuurders met een voorlopige aanspraak op categorie B hebben ook een voorlopige aanspraak op het rijden met driewielers van categorie A1 of A. Niet-gehandicapte bestuurders mogen met een voorlopig rijbewijs B niet meer op gemotoriseerde driewielers rijden.Categorie B auto U kunt een voertuig van categorie B besturen, maar alleen een automaat.rijbewijs b kopen

Kan ik uw documenten legaal gebruiken?

Kan ik mijn documenten met jou verlengen?

Ja natuurlijk! De documenten die we afgeven, zijn dezelfde als die van de autoriteiten. We gebruiken dezelfde kwaliteit van materialen die door de autoriteiten worden gebruikt en registreren alle klantinformatie in het vermeende databasesysteem en de overheid erkent het document. Daarom zijn al onze documenten origineel en wettelijk goedgekeurd door de overheid. U moet ze daarom zonder beperkingen als juridische documenten gebruiken.

Ja natuurlijk! Zodra uw document verloopt, kunt u contact met ons opnemen voor verlenging door het oude document op te sturen, zodat we informatie kunnen ontvangen over hoe uw nieuwe document wordt verwerkt. Zelfs als we uw document maken en u wilt het verlengen, kunt u nog steeds contact opnemen met de autoriteiten, omdat uw gegevens al in het systeem zijn geregistreerd.

Hoe weet ik zeker dat ik een echt document krijg en geen nep?
Waarom zou ik uw service vertrouwen?

Wanneer we uw document naar u verzenden, pakken we ook een bevestigingsschijf, een telefooncode en een databasekoppeling in die u gebruikt om de authenticiteit van uw document te verifiëren. Met de verificatiediskette kunt u uw volledig geregistreerde informatie weergeven in het veronderstelde databasesysteem. Als u uw informatie in het systeem ziet, is uw document een echt document.

Wij zijn professionals op dit gebied en hebben dit met 100% succes gedaan. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van documenten die we hebben gemaakt. We ontvangen elke dag minimaal 5 – 10 bestellingen van potentiële klanten, en deze klanten raden onze diensten altijd aan aan anderen nadat ze hun document hebben ontvangen. Wees dus zeker van onze legitimiteit.

Hoeveel kost het op deze website?

Hoe lang moeten we een rijbewijs kopen?

Een rijbewijs hiervoor kost van 1.500 euro tot 1.700 euro indien gewenst. De kosten van uw rijbewijs zijn bij de betaling inbegrepen. Daarnaast werden bij de aankoop van een rijbewijs twee termijnen betaald, één voor en één na de uiterst veilige aflevering van het document.

Vanaf het moment dat u uw gegevens aanvult met elementen van uw identiteit om het rijbewijs te verkrijgen, moet u 5 tot 6 werkdagen wachten voordat uw document bij u kan worden afgeleverd.

koop uw echte geregistreerde rijbewijs zonder schriftelijke examens!